Hotel & Restaurant Kukuriku Kastav

Event Take a break

Tip Hotel

Telefon +385(0)51 691 519

Mail info@kukuriku.hr

Kontakt Ljerka Kukurin

Adresa Trg Lokvina 3

Restoran i hotel Kukuriku nudi Vam poseban gastro paket za dvije osobe pod nazivom “Take a break”. Paket uključuje dvodnevni boravak u Kukurikuu, na datum koji Vi odaberete, pri čemu ćete uz noćenje u za Vas pomno pripremljenoj romantičnoj sobi Hotela Kukuriku, uživati i u kukurikuovim specijalnim delicijama pripremljenim rukom vrsnog kuhara Nenada Kukurina.
Prvi dan, po dolasku u hotel Kukuriku, očekuje Vas ekskluzivna slow food večera od 6 sljedova u restoranu Kukuruku, pri čemu Vam se daje izbor između mesnog i ribljeg menija. Nakon večere na raspolaganju su Vam prostori restorana i hotela Kukuriku te nočenje u romantićnoj sobi uređenoj po svim standardima butique kategorije.
Za slijedeći dan Kukuriku Vam nudi doručak te slow food ručak od 5 sljedova u restoranu Kukuriku u sklopu kojega ponovno imate izbor između mesnog i ribljeg menija, a kao posebna pogodnost tu je i opcija kasnog check-outa, odjava iz hotela do 14:00 sati za razliku od standardnih 12:00. RSVP
Kako bismo Vam osigurali što ugodniji boravak i učinili da sve bude savršeno pripremljeno za Vaš dolazak, obavezno je prethodno se najaviti i rezervirati datum svog boravka.
Rezervacije i upiti na info@kukuriku.hr ili +385 (51) 691 519

Dvije osobe / 1 noć:
Room - 1.900,00 kn
Suite - 2.100,00 kn

Dvije osobe / 2 noći:
Room - 2.450,00 kn
Suite - 2.900,00 kn